PRODUCT1}

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42,0% 0,7 l

Perfektní produkt A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42,0% 0,7 l od kvalitní značky ve slevě 2510 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
2 510 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Albert Heinrich Riise byl dánský cestovatel a dobrodruh, který se v roce 1838 stal prvním lékárníkem na karibském ostrově St. Thomas. Ostrov je součástí dnešních Amerických Panenských ostrovů, v té době však patřil bývalému Dánsko-norskému království. A.H. Riise zde objevil nové rostliny, byliny a zvířata. Poznal také tajemství destilace lihovin z cukrové třtiny a v době, kdy námořníci dostávali část svého platu v rumu, se stal dodavatelem pro dánské námořnictvo. Non Plus Ultra je latinský výraz znamenající „a dále už nic“. Podle legendy tento nápis stával v antice na Héraklových sloupech u vstupu do Gibraltarské úžiny. To mělo námořníky varovat, že překročením této hranice zároveň opouštějí dosud prozkoumanou zemi a vstupují do neznámého. Pro výrobu Black Edition se používají sudy, které jsou vypálené více než obvykle. Destilát tak může proniknout hlouběji do dřeva, do vrstev, které nikdy předtím nepřišly do styku s alkoholem. To a pečlivě vybrané druhy rumů dodávají tomuto...Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Popis produktu A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42,0% 0,7 l

  • Výrobce: AH Riise
  • Cena: 2510 Kč

Podobné produkty

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42,0% 0,7 l

Další produkty od výrobce

AH Riise

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42,0% 0,7 l od kvalitní značky AH Riise - tento artikl nepropásněte za perfektní cenu 2510 Kč. Nabídku v našem katalogu pro vás připravuje tým odborníků. Oblíbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytováno pro objednávky nad Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna - 79 Kč
  • DPD - 99 Kč
  • Messenger - 120 Kč
Platba

  • Dobírka
  • Platba kartou
  • Bankovní převod